APP!POiNTMENT

App!pointment is dé alles-in-één agenda-applicatie. 

Het is een dienst voor de zakelijke geest welk al je privé en zakelijke afspraken zal beheren in een intelligente app waarmee je inzicht krijgt in één oogopzicht.

App!pointment is een nieuwe dienst die de drie andere bekende diensten overbodig maakt.

Binnenkort gratis te downloaden in de App Stores.


apppointment.pngHoe werkt App!pointment?

App!pointment is beschikbaar voor Android en i-Phone systemen. Hierbij zal het ook voor tablet formaten compatibel zijn van beide systemen. Wanneer het klaar is met de installatie zal je een tutorial zien van vijf pagina's waarin je uitleg krijgt over hoe je afspraken kan initiëren. Vervolgens kom je op de scherm waar je je kan registreren. Het is ook mogelijk om het registreren over te slaan, zo kan je App!pointment eerst verkennen.

Registreren

Bij het registreren kan je optioneel een profielfoto of een zakelijke logo uploaden vanuit de galerij van je smartphone. Naast het invoeren van je persoonlijke gegevens is het ook een optie om je account met zakelijke gegevens aan te vullen. Indien je alles aanvult zal bij uitnodigingen deze gegevens worden meegestuurd. De gebruiker kan de zakelijke gegevens ten alle tijde wijzigen via de instellingen.

Inloggen

Het inloggen is iets wat standaard is waar je de geregistreerde gegevens in terug kan vinden, maar het unieke aan App!pointment is dat je het inloggen kunt overslaan. De gegevens (contacten, agendapunten) kunnen uit de accounts gehaald worden die de gebruiker synchroniseert uit de bekende social media diensten. Het voordeel van inloggen is dat de gebruiker op andere toestellen direct zijn groepen en agenda's heeft wanneer men op de app inlogt. Daarnaast kan alleen een gebruiker met een account nieuwe uitnodigingen aanmaken.

Synchroniseren

Na het inloggen zal App!poinment je vragen om te synchroniseren met vijf socialmedia-accounts: Facebook, Yahoo, Google of Outlook mits je hier een bestaande account hebt. Verder zal het je telefoon ook willen synchroniseren afhankelijk van welke operating system je gebruikt, iOS of Android.

Agenda tijdlijn

Wanneer App!pointment klaar is met synchroniseren zal je alle agendapunten op de tijdlijn terugzien.Je kan kiezen uit een overzicht per jaar, per maand, per week, per dag en per uur. Naast het visuele overzicht is het mogelijk je overzicht in een lijst op te sommen of zoeken naar die ene belangrijke afspraak. Dit is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Menu

Bovenaan vind je de profielfoto of logo, naam en het e-mailadres indien de gebruiker ingelogd is. Het menu begint met gebeurtenissen waarin de historie-log bijhouden wordt. Daaronder vind je de uitnodigingen status. Als je erop tapt kan je alle uitgaande afspraken zien. Met een swipe naar links zie je alle inkomende afspraken opgesomd met de nieuwste bovenaan. Daaronder bevindt de agenda met diverse overzichten en de jaarkalender met alle feestdagen in een overzicht.

Onder feestdagen heb je vergaderingen, deze is onder te verdelen in 1 op 1 berichten en notulen (minutes of meeting) als voor een vergadering. Deze zogenoemde m.o.m. kan je bewaren, downloaden en indien gewenst verspreiden. App!pointment is dus je secretaresse. 

In vergaderingen kan je dus afspraken maken onderverdeeld in standaard-, zakelijke- en groepsafspraken welke je vast kan leggen op je tijdlijn. Daaronder kan je herinneringen vinden onderverdeeld in memo's voor je zelf, memo's die je kunt verzenden aan derden. Men kan hier ten alle tijde andere gebruikers uitnodigen om een issue op te lossen. 

Je kunt hieronder zien met welke social media je synchronisatie gelinkt is en weer daaronder heb je instellingen waarin je de social media koppelingen en account kan beheren. Via instellingen kan je ook uitloggen.

Hieronder heb je de mogelijkheid om APP!POiNTMENT te upgraden en te personaliseren d.m.v. creditsysteem. Helemaal onderaan kan je een beknopte uitleg vinden van de APP!POiNTMENT-symbolen en gegevens van de ontwikkelaar.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over App!pointment, dé alles in één agenda-applicatie, kunt u hier contact opnemen.

Neem contact op